Alina Creanga Americanul Henry Schifberg este atat de indragostit de cele peste 50 de soparle cu care locuieste in apartamentul sau din Los Angeles, incat a hotarat sa isi schimbe numele de familie intr-unul care sa aiba legatura cu reptilele lui pr
Alina Creanga Americanul Henry Schifberg este atat de indragostit de cele peste 50 de soparle cu care locuieste in apartamentul sau din Los Angeles, incat a hotarat sa isi schimbe numele de familie intr-unul care sa aiba legatura cu reptilele lui preferate. Astfel, el a devenit in acte din Schifberg, Lizardlover (iubitorul de soparle). In plus, pentru ca soparlele ii sunt atat de dragi si au si capacitatea de a sta nemiscate perioade lungi de timp, Henry s-a gandit sa le faca niste fotografii mai speciale. Asa au aparut imaginile care le reprezinta pe cele 50 de reptile bronzandu-se la soare in hamac, facandu-si siesta pe sezlonguri sau cantand la chitara. "Sunt atat de incantat de ele, ca nu ma pot abtine sa le satisfac orice pofta si sa ma mandresc cu ele la toata lumea", a declarat Schifberg.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.