Sabina Ivanica Fiul interpretului Ion Dolanescu este din nou un barbat liber. In urma cu doua saptamani, divortul dintre Ionut Dolanescu si Mariana, femeia cu care a fost insurat aproape zece ani, a fost finalizat. Conform legii, fosta sotie a canta
Sabina Ivanica Fiul interpretului Ion Dolanescu este din nou un barbat liber. In urma cu doua saptamani, divortul dintre Ionut Dolanescu si Mariana, femeia cu care a fost insurat aproape zece ani, a fost finalizat. Conform legii, fosta sotie a cantaretului mai are doua saptamani la dispozitie pentru a face recurs, dar, partajul fiind prestabilit si separarea facandu-se de comun acord, probabilitatea ca ea sa conteste decizia judecatoreasa este minima. Cert este ca, in aceste conditii, Doinita, violonista din orchestra "Lautarii", a devenit iubita oficiala a lui Ionut, scapand in acelasi timp de eticheta de amanta. Potrivit apropiatilor celor doi, casatoria este un subiect din ce in ce mai discutat in cuplul lor, mai ales ca indragostitii isi doresc foarte mult un copil. Se ocupa de fiica vitrega Pentru ca fosta sotie s-a mutat in America, unde si-a cumparat o casa, fiica ei a ramas in grija lui Ionut. Responsabilitatea nu este atat de mare, intrucat copila de 18 ani nu apeleaza la el decat in caz de urgenta. In urma cu doua zile, cantaretul a insotit-o la un control medical la Spitalul Victor Babes.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.