Anul acesta este declarat de catre Patriarhia Romana  “Anul Sfintei Scripturi si al Sfintei Liturghii”, urmand ca anul 2009 sa fie declarat ”Anul Sfantului Vasile cel Mare”, informeaza Radio Trinitas. Anuntul a fost facu
Anul acesta este declarat de catre Patriarhia Romana “Anul Sfintei Scripturi si al Sfintei Liturghii”, urmand ca anul 2009 sa fie declarat ”Anul Sfantului Vasile cel Mare”, informeaza Radio Trinitas. Anuntul a fost facut cu cateva zile in urma de catre PF Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si loctiitor de Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, in cuvantul rostit cu prilejul participarii la slujba Sfintei Liturghii oficiata la Biserica “Sfanta Ecaterina” - paraclisul Facultatii de Teologie Ortodoxa “Patriarhul Justinian” din Bucuresti, institutie care si-a sarbatorit hramul de curand. “Anul acesta, 2008, este declarat de Patriarhia Romana ca “An al Sfintei Scripturi si al Sfintei Liturghii”, iar anul 2009 ca “An al Sfåntului Vasile cel Mare”, care a trecut la Domnul in anul 379.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.