Sunteti capabili de sacrificii de sine considerabile. Daca sunt facute voluntar, apreciind corect tot ceea ce implica, pot duce la sentimente de implinire. Ceilalti va vor aprecia, va vor ridica pe un piedestal. Pot fi oameni prea orgoliosi sa va ce
Sunteti capabili de sacrificii de sine considerabile. Daca sunt facute voluntar, apreciind corect tot ceea ce implica, pot duce la sentimente de implinire. Ceilalti va vor aprecia, va vor ridica pe un piedestal. Pot fi oameni prea orgoliosi sa va ceara ajutorul, dar totusi au nevoie disperata de dumneavoastra. Incercati sa intuiti cand cei mai putin norocosi ar putea fi ajutati! Acest lucru va va crea o relatie foarte buna cu Dumnezeu. Aveti nevoie de ocupatii care sa fie departe de restrictiile impuse de ceilalti. Va place sa lucrati in spatii aerisite, mai ales legate de sport si de animale.

Va place drama, teatrul, ceea ce va ajuta sa va exprimati sentimentele liber, lucru pe care in alte conditii nu l-ati face. Este ca un fel de terapie care arata ca suferiti de dificultati de natura emotionala. Trebuie retinut ca abilitatea de a ascunde adevaratele sentimente dupa o masca ar putea insemna slabiciune si ca inhiba comunicarea cu alte persoane. Iar daca acceptati ca ati gresit, puteti avea siguranta ca nu este o problema majora. Oboseala apare pe fond psihic, si poate fi cauzata de o actiune pe care o faceti in exces, si care va plictiseste foart e mult.


Berbec
Va supraestimati fortele proprii, dar duceti treaba la bun sfarsit. Astfel, cineva va sustine moral, va ajuta sa depasiti un moment critic. Aveti nevoie sa vi se recunoasca meritele, sa vi se confirme ca sunteti buni si talentati, sa aveti confirmarea propriilor calitati. O sa reactivati un proiect pe care il aveti in vedere de mult timp, iar acum chiar doriti sa-l puneti in practica. Aveti o constitutie puternica, va vindecati bine si repede. Doriti sa vedeti ceva pozitiv, un lucru terminat, sa culegeti roadele muncii.

Taur
Nevoie de siguranta este foarte importanta si in relatiile personale datorita inclinatiei dumneavoastra spre gelozie si posesivitate. In dorinta de a pastra o relatie cu orice pret, puteti face greseli sau puteti fi tratati intr-o maniera care nu vi se potriveste. Nu va aratati punctele vulnerabile, nu lasati sa se vada locul unde sunteti mai sensibili. S-ar putea ca anumite persoane sa profite de slabiciunile acestea. Va puteti santaja partenerul sa ramana langa dumneavoastra.

Gemeni
Simtiti nevoia sa va reinnoiti legaturile ori de cate ori este cazul. Dati dovada de multa rabdare intr-o problema in care altii ar fi cedat de mult. Trebuie totusi sa aveti un rezultat concret la serviciu, sa sa nu simtiti ca munciti in zadar. Membrii familiei va pot atrage atentia ca sunt neglijati, ca nu le acordati suficienta atentie. Va detasati de lume intr-un mod original, preferand realizarea interioara a idealurilor umanitare. Independenta este favorizata, dar poate conduce la solitudine.

Rac
Aveti o atitudine negativa in fata vietii, vi se pare ca toate lucrurile va ies pe dos. In realitate nu este deloc asa, dar nimeni nu va poate schimba aceasta parere. Deveniti indiferenti la succes, priviti cu nonsalanta orice situatie. Fabricati explicatii si scuze pentru lipsuri si neajunsuri. Puteti ajunge la obsesia persecutiei. Aveti o foarte mare capacitate de a va autocunoaste si sunteti in masura sa va desavarsiti analiza.

Leu
Indragiti contradictia astazi, va place sa iscati multe situatii in care se declanseaza polemica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.