Peste 450 de persoane au fost prezente joi seara sub cupola de la World Trade Plaza, pentru a sarbatori impreuna zece ani de HBO.

Sub conceptul "HBO te invita sa petreci pe platoul de filmare!", oaspetii au fost invitati sa se simta

Peste 450 de persoane au fost prezente joi seara sub cupola de la World Trade Plaza, pentru a sarbatori impreuna zece ani de HBO.

Sub conceptul "HBO te invita sa petreci pe platoul de filmare!", oaspetii au fost invitati sa se simta bina intr-un cadru... ca-n filme. Decorul party-ului consta, de fapt, din mai multe cadre de filme: Manhattanul lui Superman, decorurile exotice ale Caraibelor (cu tot cu capitanul Jack Sparrow), masina taiata in doua din Pulp Fiction, o statie de metrou parasita din Matrix (conectata bineinteles la telefon), un bar mexican etc.

Printre invitati ii puteai descoperi pe regizorul Cristian Mungiu, realizatorul tv Andrei Gheorghe, Tudor Caranfil - criticul si Nae Caranfil - regizorul, Ioan Gyuri Pascu, Geanina Corondan.

Surprinsi de elementele inedite, petrecaretii au plecat acasa cu fotografii alaturi de personajele preferate din filmele HBO: Zorro, Superman, Neo sau Blonda de la Drept. Mai mult decat atat, decorurile amenajate in sala de petrecere au oferit participantilor ocazia unei aventuri incitante dincolo de spatiu si de timp: dintr-o statie de metrou cladita special pentru acest eveniment, cei prezenti au putut evada in no time pe o faleza din New York si au putut bea apoi tequilla intr-un bar mexican autentic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.