Peste 450 de persoane au fost prezente joi seara sub cupola de la World Trade Plaza, pentru a sarbatori impreuna zece ani de HBO.

Sub conceptul "HBO te invita sa petreci pe platoul de filmare!", oaspetii au fost invitati sa se simta bina intr-un cadru... ca-n filme. Decorul party-ului consta, de fapt, din mai multe cadre de filme: Manhattanul lui Superman, decorurile exotice ale Caraibelor (cu tot cu capitanul Jack Sparrow), masina taiata in doua din Pulp Fiction, o statie de metrou parasita din Matrix (conectata bineinteles la telefon), un bar mexican etc.

Printre invitati ii puteai descoperi pe regizorul Cristian Mungiu, realizatorul tv Andrei Gheorghe, Tudor Caranfil - criticul si Nae Caranfil - regizorul, Ioan Gyuri Pascu, Geanina Corondan.

Surprinsi de elementele inedite, petrecaretii au plecat acasa cu fotografii alaturi de personajele preferate din filmele HBO: Zorro, Superman, Neo sau Blonda de la Drept. Mai mult decat atat, decorurile amenajate in sala de petrecere au oferit participantilor ocazia unei aventuri incitante dincolo de spatiu si de timp: dintr-o statie de metrou cladita special pentru acest eveniment, cei prezenti au putut evada in no time pe o faleza din New York si au putut bea apoi tequilla intr-un bar mexican autentic.