Accident. Francezul din lotul "ros-albastrilor" a fost lovit cu cotul in gat de marocanul Rabeh Habib Habibou e un ghinionist. In minutul 85 al partidei pe care Steaua a disputat-o, ieri seara, la Larnaca, impotriva formatiei bulgare Levski Sofia, a
Accident. Francezul din lotul "ros-albastrilor" a fost lovit cu cotul in gat de marocanul Rabeh Habib Habibou e un ghinionist. In minutul 85 al partidei pe care Steaua a disputat-o, ieri seara, la Larnaca, impotriva formatiei bulgare Levski Sofia, atacantul vicecampioanei a primit un cot in gat de la un fundas al formatiei adverse, marocanul Yousef Rabeh. Habibou, 20 de ani, a cazut ca fulgerat la pamant. A fost la un pas de a-si inghiti limba, dar cei din jur au sarit imediat si l-au ajutat. I s-a facut pe loc o incizie la nivelul gatului, asa-numita traheoctomie. Partida nu s-a mai reluat, francezul, dus pe brate pana la ambulanta. La Spitalul Municipal din Larnaca, unde a fost internat de urgenta, Habibou a fost insotit de Radu Paligora, medicul Stelei. Fotbalistul a fost imediat cuplat la aparate, intrucat era inconstient. Ulterior, el si-a revenit, dar nu putea sa vorbeasca. Medicii i-au catalogat starea ca fiind critica, dar stabila. In functie de evolutia ulterioara a starii sale de sanatate, se va stabili daca va fi sau nu transportat in alta unitate medicala. Cipru, insula ghinioanelor Pe 14 februarie 2002, in cantonamentul Universitatii Craiova, din Nicosia, Cipru, portarul de 20 de ani al "juvetilor" a fost lovit cu genunchiul in cap de colegul sau, Marius Suleap. Neamtu (foto medalion) a intrat intr-o coma profunda, dupa care a decedat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.