Cea mai scumpa proprietate din Londra se afla acum in posesia Guvernului din Qatar si a fratilor Candy (medalion), care au cumparat "Chelsea Barracks" cu 959 milioane de lire sterline. Acestia au anuntat ca vor investi masiv pentru a transforma zona
Cea mai scumpa proprietate din Londra se afla acum in posesia Guvernului din Qatar si a fratilor Candy (medalion), care au cumparat "Chelsea Barracks" cu 959 milioane de lire sterline. Acestia au anuntat ca vor investi masiv pentru a transforma zona intr-un parc rezidential pentru bogati. Fratii Candy nu sunt la prima tranzactie imobiliara de senzatie, ei fiind proprietari ai mai multor domenii imobiliare in Londra, Qatar, Monaco si Beverly Hills. Nick Candy a anuntat deja ca sunt foarte multi magnati care si-au anuntat intentia de a cumpara un apartament din parcul rezidential care va fi construit aici. Lucrarile vor fi gata anul viitor, iar fratii Candy promit ca rezultatul va fi impresionant, "o capodopera a designului contemporan". Achizitia a fost facuta impreuna cu consortiul "Project Blue", condus de compania Diar Real Estate Investment, o filiala a Autoritatii pentru Investitii a Guvernului din Qatar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.