Cel putin 43 de persoane au fost ucise si alte 83 ranite vineri, intr-un dublu atentat cu bomba comis in doua piete de animale din Bagdad, potrivit unor oficiali din cadrul serviciilor de securitate irakiene. Prima bomba a explodat in jurul orei loc
Cel putin 43 de persoane au fost ucise si alte 83 ranite vineri, intr-un dublu atentat cu bomba comis in doua piete de animale din Bagdad, potrivit unor oficiali din cadrul serviciilor de securitate irakiene. Prima bomba a explodat in jurul orei locale 10.00 (09.00, ora Romaniei) in piata de animale Al-Ghazil din centrul Bagdadului, provocand moartea a 35 de persoane si ranirea a altor 73, potrivit unei surse care a facut declaratiile sub protectia anonimatului. Bomba a explodat in timp ce piata era plina. La scurt timp, un alt dispozitiv capcana a explodat intr-o alta piata din cartierul Al-Jadida din Bagdad, situat in sud-estul capitalei. Opt persoane au murit in urma deflagratiei, cel putin zece fiind ranite, potrivit aceleiasi surse.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.