Cele trei fete din trupa Heaven au ramas fara dreptul de a interpreta doua dintre piesele lansate de ele, “Let's Just Dance” si “Digital Smile”. Compozitorul acestor melodii, Gabriel Huiban, a hotarat sa ofere drepturile asup
Cele trei fete din trupa Heaven au ramas fara dreptul de a interpreta doua dintre piesele lansate de ele, “Let's Just Dance” si “Digital Smile”. Compozitorul acestor melodii, Gabriel Huiban, a hotarat sa ofere drepturile asupra celor doua creatii unor alte cantarete-copie a formatiei Heaven, si anume Paradise. “Informez trupa Heaven ca nu are acordul meu, in calitate de compozitor, sa interpreteze operele muzicale 'Let's Just dance>> si 'Digital Smile>>. Declar ca in urma contractului semnat cu Cat Music, pentru o anumita perioada de timp, pot permite unui singur artist, si anume trupa Paradise, sa interpreteze compozitiile mele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.