Oferte. Ciprian Straut si Alexandru Dresca au oferte de la echipa TSV 1860, din a doua divizie germana TSV 1860 Munchen, rivala de moarte a lui Bayern, pana nu demult prezenta in prima liga germana, isi reinnoieste echipa, cu tineri de viitor, comun
Oferte. Ciprian Straut si Alexandru Dresca au oferte de la echipa TSV 1860, din a doua divizie germana TSV 1860 Munchen, rivala de moarte a lui Bayern, pana nu demult prezenta in prima liga germana, isi reinnoieste echipa, cu tineri de viitor, comunitari, din toate colturile Europei. Echipa bavareza se pregateste de promovarea in Bundesliga in sezonul imediat urmator. Doi dintre jucatorii pe care scouterii nemti i-au urmarit in mai multe partide din tur sunt Ciprian Straut si Alexandru Dresca, titulari incontestabili la gruparea "feroviara" din liga a doua. Nemtii s-au gandit sa le ofere acestora contracte pe cinci ani, cu salarii de cate 100.000 de euro, dar inca negociaza la suma de transfer. "Ne-au surprins aceste oferte. Cei de la Munchen vor sa creasca jucatorii, asa am inteles, ei sunt, oricum, foarte tineri, iar apoi sa inceapa sa joace si ei meci de meci. Pentru cei doi ar fi foarte bine, insa nu stiu daca as putea sa le dau drumul. Obiectivul nostru e sa ne salvam de la retrogradare, iar daca Straut si Dresca sunt vanduti, e clar ca slabim echipa. Si asa, nu prea sunt bani la echipa, nici nu stiu ce as putea sa aducem in locul lor", spune Gheorghe Chimiuc, antrenorul lui CFR Timisoara. Dresca este fundas. Ciprian Straut, 24 de ani, joaca de regula mijlocas stanga si are un frate, Bogdan, mai mic cu trei ani, care joaca la Poli II si e campion national si balcanic de badminton. Cei doi sunt nepotii medicului Ioan Straut, doctor la lotul feminin de handbal al Romaniei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.