Singura echipa din Liga I care in mod sigur nu va aduce nici un jucator in aceasta iarna este Universitatea Craiova, care a primit in noiembrie anul trecut interzis la achizitii din partea FIFA. Asa cum se stie, pentru o datorie neplatita a fostului
Singura echipa din Liga I care in mod sigur nu va aduce nici un jucator in aceasta iarna este Universitatea Craiova, care a primit in noiembrie anul trecut interzis la achizitii din partea FIFA. Asa cum se stie, pentru o datorie neplatita a fostului patronat al clubului, in frunte cu Dinel Staicu, de doar 200.000 de euro, oltenii au primit un an de "seceta" in privinta transferurilor din partea forului mondial. Conform unor surse apropiate Universitatii, au fost incercate diverse subterfugii de a evita aceasta sanctiune, prin achizitia de jucatori prin intermediul unor "sateliti", dar FRF i-a avertizat pe olteni sa stea in banca lor pentru a nu pune forul de la Bucuresti in dificultate in fata FIFA. "Stiinta" face demersuri pentru un ultim apel la aceasta decizie, in vara, cand spera reducerea pedepsei de la un an la sase luni. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.