Prince Michael I, cunoscut sub numele de Paris, care are zece ani, si Prince Michael II (cunoscut ca Blanket) au fost vazuti si fotografiati, saptamana trecuta, la Luxor Hotel Casino din Las Vegas. Regele Pop - care implineste 50 de ani anul acesta - este faimos pentru tentativele sale de a-si feri copiii cu masti si valuri de blitzurile si camere reporterilor. Insa spre uluirea tuturor, recent copiii au fost vazuti mergand nestingheriti pe strada cu tatal lor care se pare ca se ducea sa negocieze un concert din Vegas. Presa a putut astfel sa constate ca Paris si Prince Michael I seamana foarte mult cu mama lor, fosta sotie a lui Jackson, Debbie Rowe.
Aceasta din urma si-a cedat drepturile parintesti in favoarea lui Michael, dupa ce cei doi au divortat in anul 2000. Nu se stie nici pana in prezent cine este mama celui de-al treilea copil, Prince Michael II. In ultimii doi ani, familia Jackson s-a mutat dintr-o tara in alta, traiul nomad al membrilor familiei regelui pop incepand de cand artistul a trecut prin cosmarul procesului in care a fost acuzat de molestarea unui copil.
In mai 2005, Michael Jackson a fost declarat nevinovat in cazul tuturor celor sapte capete de acuzare, inclusiv de abuzarea unui baietel de 14 ani, Gavin Arvizo.
Mereu pe drumuri
Procesul a durat cinci luni si l-a marcat foarte tare pe Michael. Traumatizat de experienta traita, Jackson a decis sa-si paraseasca locuinta din California. De atunci a fost mereu pe drumuri.
Luna trecuta, o sursa din anturajul artistului a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail ca "pentru Michael, totul e o mare aventura. Nimic nu il sperie. Oricum, e vorba numai despre copii aici. Atata vreme cat are copiii cu el, totul e perfect". Un alt avocat din anturajul artistului a explicat la randul lui ca "Michael isi petrece tot timpul pe care il are asigurandu-se ca micutii sunt sanatosi si fericiti. Cand sunt acasa, copiii sunt ingrijiti de dadaca lor, Grace Rwaramba, din Rwanda. Bona este ca o mama pentru ei. O iubesc foarte mult. Si Michael o iubeste. E ca un copil mare si se joaca tot soiul de prostioare cu cei trei. Insa poate fi si strict. Nu-i scapa din priviri, iar baietii sunt foarte bine educati".
Aptitudinile de parinte ale lui Michael Jackson au fost puse in discutie in 2002 cand acesta si-a scos cel mai mic dintre copii, Prince Michael II, deasupra balconului hotelului Berlin, spre uluirea martorilor oculari si a ziaristilor adunati in fata cladirii. (B.M.)