Scandal. La 19 ani, Laura lucreaza ziua la primarie, iar noaptea se imbata si danseaza la bara Laura Pye este cel mai tanar consilier local din Marea Britanie si a castigat alegerile anul trecut, la varsta de 18 ani, cu promisiunea ca va demonstra c
Scandal. La 19 ani, Laura lucreaza ziua la primarie, iar noaptea se imbata si danseaza la bara Laura Pye este cel mai tanar consilier local din Marea Britanie si a castigat alegerile anul trecut, la varsta de 18 ani, cu promisiunea ca va demonstra ca nu toti adolescentii sunt iresponsabili si se imbata. Presa a laudat-o la vremea respectiva pentru curajul si succesul ei, dar la niciun an distanta, Laura este din nou pe prima pagina a ziarelor. De data aceasta, ea a scandalizat opinia publica prin comportamentul sau vulgar. Nu numai ca are obiceiul sa se imbete in fiecare week-end, dar Laura isi pierde controlul si se dezbraca, se lasa fotografiata si posteaza apoi imaginile sexy pe site-uri ca Facebook si Myspace. In unele fotografii, ea apare dansand la bara in chiloti sau sarutand pasional o prietena pe gura. Dupa ce pozele au aparut in presa, Laura s-a aparat, spunand ca nu exista nicio contradictie intre promisiunile electorale si comportamentul sau. Ea a insistat ca are dreptul sa se bucure de propria viata si a precizat ca nu are de gand sa renunte la betiile de sambata seara. Ea a mai spus ca ia in serios munca de la primarie si a promis chiar ca va merge la birou "imbracata". "Sunt consiliera, dar am dreptul sa raman eu insami. Eu sunt decisa sa merg in cluburi in continuare si sa ma imbat in fiecare sambata", a afirmat tanara, citata de cotidianul "Daily Mail". Primarul e de partea ei Laura se bucura de sprijinul tatalui ei, Chris, si el consilier la primaria din Henley. "Trebuie sa-si traiasca viata si e treaba ei ce face in timpul liber. Daca nu poti avea o viata personala, nu are niciun rost", a spus el. Primarul Terry Buckett ii da dreptate tinerei, spunand ca nu-i poate reprosa nimic la munca si e indreptatita sa traiasca asa cum doreste cand iese pe poarta primariei. Totusi, exista si voci critice la adresa ei. Consiliera conservatoare Joan Bland a spus ca Laura are o pozitie importanta, din care trebuie sa-si serveasca oamenii si nu ar trebui sa se expuna pe toate site-urile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.