FATA-N FATA
Cu cateva zile inainte de “super­mar­­tea” in care 24 de state americane vor vota pentru desemnarea can­di­datului democrat la Casa Alba, Hillary Clin­ton si Barack Obama, ra­masi sin&s
FATA-N FATA
Cu cateva zile inainte de “super­mar­­tea” in care 24 de state americane vor vota pentru desemnarea can­di­datului democrat la Casa Alba, Hillary Clin­ton si Barack Obama, ra­masi sin­guri in cursa, dupa re­tra­ge­rea lui John Edwards, s-au intalnit fata-n fata, la prima lor dezbatere te­le­­vi­zata. Pre­sa de peste ocean a remarcat ca, spre de­o­sebire de tonul obis­nu­it al discursurilor de pana acum ale celor doi candidati, in care se atacau necrutator si chiar murdar, Hillary si Obama au afi­sat un aer cat se poate de cordial si un ton politicos, dar ferm. Imagine. Ei stiau ca nu me­ri­ta sa-si riste pozitia cu trucuri ra­u­ta­cioase sau replici asasine, cu efect de bumerang, chiar inainte de un mo­ment decisiv al campaniei. Fie­ca­re s-a straduit sa para cat mai natu­ral, incercand pe ocolite sa convinga au­di­toriul ca el este omul cel mai po­trivit pentru a ocupa fotoliul din Bi­roul Oval al Casei Albe. Dezbaterea s-a incheiat cu zambete si imbratisari, dand impresia, mai degraba, de pace si dragoste, nu de lupta stransa pentru statutul de “cel mai puternic om al planetei”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.