Sanctiuni. De la intrarea in vigoare a noului Cod Rutier peste 1.200 de soferi au acumulat 15 puncte penalizare Peste 1.200 de soferi au ramas fara permise de conducere, de la data de 1 decembrie 2006, dupa ce au acumulat 15 puncte penalizare. Dintr
Sanctiuni. De la intrarea in vigoare a noului Cod Rutier peste 1.200 de soferi au acumulat 15 puncte penalizare Peste 1.200 de soferi au ramas fara permise de conducere, de la data de 1 decembrie 2006, dupa ce au acumulat 15 puncte penalizare. Dintre acestia, cinci si-au adus permisele din proprie initiativa, dupa ce si-au tinut evidenta punctelor acumulate. Restul soferilor, au fost instiintati fie de politistii Brigazii de Politie Rutiera care i-au vizitat la domiciliu, fie prin posta. Ofiterii Brigazii de Politie Rutiera sustin ca, din cele aproximativ 1.200 de persoane care au strans cele 15 puncte, in jur de 100 au refuzat sa-si predea carnetele in termen de cinci zile de la instiintare, asa cum cere legea. Politistii avertizeaza ca intarzierea nemotivata atrage dublarea perioadei de suspendare de la 30, la 60 de zile. In acelasi timp, reprezentantii Brigazii Rutiere au anuntat ca persoanele interesate sa afle numarul de puncte de penalizare trebuie sa depuna o cerere scrisa numai la unitatea de politie rutiera care ii are in evidenta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.