Site-ul, care numara lunar 7 milioane de cititori, realizeaza anual, pe baza voturilor cititorilor, un top al celor mai dorite 99 de femei din lume. Cititorii iau in calcul calitatile pe care trebuie sa le intruneasca o iubita sau sotie ideala, precu
Site-ul, care numara lunar 7 milioane de cititori, realizeaza anual, pe baza voturilor cititorilor, un top al celor mai dorite 99 de femei din lume. Cititorii iau in calcul calitatile pe care trebuie sa le intruneasca o iubita sau sotie ideala, precum inteligenta, umorul, carisma si ambitiile, relateaza Mediafax.
Heigl, 29 de ani, a jucat anul trecut in comedia de succes "Un pic insarcinata" si se afla in prezent pe marile ecrane cu comedia romantica "27 de rochii", povestea unei domnisoare de onoare ghinioniste, in regia lui Anne Fletcher.
Actrita a castigat un premiu Emmy pentru rolul medicului Izzie Stevens din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey" si a fost nominalizata de doua ori la premiile Globul de Aur pentru aceeasi partitura.
Pe locul al doilea s-a situat top modelul Alessandra Ambrosio, aceasta fiind urmata de actrita britanica Kate Beckinsale, cunoscuta pentru rolurile din drama "Pearl Harbor" si din comedia "Click - Zapand prin viata".
Actrita americana de origine cubaneza Eva Mendes, care a jucat in "Hitch - Consilier in amor", si viitoarea mamica Jessica Alba, starul din "Sin City", completeaza topul cinci al celor mai dorite femei din lume.
In acelasi clasament au fost incluse, in ordine, actritele Scarlett Johansson si Jessica Biel, cantareata originara din Barbados Rihanna si top modelele Marisa Miller si Adriana Lima. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.