Amy Winehouse a fost internata de urgenta in spital, joi, din cauza unei deshidratari severe de care sufera ca urmare a tratamentului impotriva dependentei de droguri pe care il urmeaza la o clinica de dezintoxicare din Londra, informeaza BBC

Amy Winehouse a fost internata de urgenta in spital, joi, din cauza unei deshidratari severe de care sufera ca urmare a tratamentului impotriva dependentei de droguri pe care il urmeaza la o clinica de dezintoxicare din Londra, informeaza BBC. Amy s-a intors la clinica de dezintoxicare dupa ce a petrecut la spital noaptea de joi spre vineri, informatia fiind confirmata de tatal cantaretei, Mitch Winehouse. Acesta a spus ca fiica sa avea nevoie de rehidratare pentru ca tratamentul impotriva dependentei de droguri i-a provocat stari de voma. Winehouse a avut nevoie de substante speciale perfuzabile pentru a se rehidrata. Tatal cantaretei a adaugat ca nu se stie daca Winehouse va participa la premiile Grammy, pentru ca se afla inca "sub supravegherea medicilor". Amy a obtinut sase nominalizari la premiile Grammy, care vor avea loc la Los Angeles, pe 10 februarie.
Cantareata britanica in varsta de 24 de ani s-a internat "de buna voie", saptamana trecuta, intr-o clinica de dezintoxicare, la cateva zile dupa ce un tabloid din Marea Britanie a difuzat o inregistrare video in care aceasta se droga cu crack, un derivat al cocainei. Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, a mai efectuat deja cateva cure scurte de dezintoxicare, de doar cateva zile: in august 2007, in septembrie si apoi in noiembrie. In cantecul sau "Rehab", diva trash, asa cum este numita Winehouse, canta: "Au incercat sa ma trimita la dezintoxicare si am spus nu, nu, nu". Nelinistile in legatura cu starea sanatatii sale s-au multiplicat in ultima vreme. In noiembrie 2007, cantareata a aparut beata pe scena, dupa care si-a anulat o serie de 17 concerte din "motive de sanatate".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.