Copil gasit
O fata de 12 ani din Rudeni, Chitila, a pus pe jar ieri aproape 30 de politisti, jandarmi si salvatori voluntari de la BGS. Copila a disparut joi, in jurul orei 17:00. S-a intors de la scoala, a mancat si a zis ca merge la o
Copil gasit
O fata de 12 ani din Rudeni, Chitila, a pus pe jar ieri aproape 30 de politisti, jandarmi si salvatori voluntari de la BGS. Copila a disparut joi, in jurul orei 17:00. S-a intors de la scoala, a mancat si a zis ca merge la o vecina. Si dusa a fost. Fata sta cu tatal ei, parintii fiind despartiti. Colegii ei si vecinii spun ca, din cauza celor trei corigente pe care le are, Petronelei i s-a facut frica sa mearga acasa, la tatal care munceste din greu sa o ingrijeasca pe ea si pe cele doua surori. CAUTARI. Timp de aproape trei ore, 12 masini BGS si in jur de 15 jandarmi au periat campurile acoperite de ceata si cladirile parasite de la marginea Rudeniului. La putin timp, Politia a primit o informatie conform careia Petronela a fost vazuta in sat de mai multi copii, ascunzandu-se cu teama. In jurul orelor 18:00, fata a fost gasita de autoritati si dusa acasa. Ea a povestit ca s-a plimbat toata noaptea prin Bucuresti. Fetita va fi tinuta o perioada sub supravegherea asistentilor sociali si a Politiei din localitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.