Un botosanean a gasit, joi noaptea, la parterul blocului in care locuieste, o fetita abandonata, in varsta de numai doua luni. Constantin Serban (foto medalion) a descoperit bebelusul pe cutia metalica a tabloului electric si a chemat imediat medici
Un botosanean a gasit, joi noaptea, la parterul blocului in care locuieste, o fetita abandonata, in varsta de numai doua luni. Constantin Serban (foto medalion) a descoperit bebelusul pe cutia metalica a tabloului electric si a chemat imediat medicii. Emotionat de soarta copilului, care va ajunge intr-un centru de plasament daca nu e gasita mama, Serban e decis sa-l adopte. "Am fost la spital si ne-au spus ca fetita e foarte bine, sanatoasa. Noi avem trei baieti si ne-am dorit foarte mult o fetita, motiv pentru care ne gandim sa o infiem", a declarat Constantin Serban. Intre timp, politistii au inceput cautarile mamei, care se pare ca a nascut chiar la maternitate. (C.L.S.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.