De la Gorun citire
Fostul secretar general al Mi­nisterului Educatiei, Adrian Gorun, a explicat ieri, la iesirea din sediul Parchetului instantei supreme, ca in plangerea legata de schimbarea sa din functie ii aduce premierului Calin
De la Gorun citire
Fostul secretar general al Mi­nisterului Educatiei, Adrian Gorun, a explicat ieri, la iesirea din sediul Parchetului instantei supreme, ca in plangerea legata de schimbarea sa din functie ii aduce premierului Calin Popescu Tariceanu trei acuzatii: abuz impotriva intereselor publice, abuz impotriva intereselor persoanei si de asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Pregatire. Gorun a explicat ca il acuza pe Tariceanu de “asociere cu Morega (n.n. - liderul PNL Gorj) si alta clientela a acestuia” pentru decizia pe care a dat-o de a-l muta de la o institutie la alta. El a explicat presei ca pregatirea lui este de profesor, si nu de inginer, motiv pentru care nu are ce cauta in Comisia de prognoze unde a fost trimis. “De la televizor am aflat ca am fost mutat de la Ministerul Educatiei si Cercetarii la acea comisie de prognoza. Prin ceea ce a facut, prim-ministrul s-a descalificat nu ca demnitar, ci ca om. Ii transmit, tot prin intermediul televizorului, ca sunt profesor universitar, si nu inginer, si nu ma duc acolo unde vrea”, a spus acesta. Gorun a apreciat ca decizia prin care a fost schimbat din functie reprezinta “un troc care seamana cu regimul sultanic”. Adrian Gorun a fost pana acum doua saptamani secretar general al Ministerului Educatiei si a fost schimbat din functie printr-o dispozitie a prim-mi­nistrului Calin Popescu Ta­ri­cea­nu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.