Pe modelul “matusa Tamara”, cånd e vorba sa-si justifice averea, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, foloseste rudele. El uzeaza numele familiei Bijboaca, o familie onesta, de c
Pe modelul “matusa Tamara”, cånd e vorba sa-si justifice averea, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, foloseste rudele. El uzeaza numele familiei Bijboaca, o familie onesta, de cadre didactice, parintii sotiei sale. Atanasiu sustine ca el nu a avut decåt un mic aport la construirea vilei pe care o are in Alba Iulia. Datele oficiale si declaratiile socrului sau il contrazic. Avånd in vedere cine este personajul insa, o noua minciuna nu ne mai surprinde.

“In primul rand, vreau sa va spun ca, in momentul cand
m-am recasatorit, contrar tuturor magariilor spuse in presa, sotia mea avea, de la parintii ei, un teren in Alba Iulia si o casa inceputa, in constructie, pe care am finaliza-t-o. Nu o vila de lux si nu mi-a crescut peste noapte. Nu am nici o vina ca declaratia de avere trebuie facuta pe ce ai tu si sotia”, a declarat presedintele AVAS la emisiunea „Sinteza Zilei“ de pe Antena 3, din 28 ianuarie 2008, raspunzand intrebarilor moderatorului Mihai Gadea.

Minciuni in fals, stimabile!
Teodor A tanasiu s-a casatorit cu Laura Maria Atanasiu, fosta Bijboaca, in data de 29 octombrie 2005. La data casatoriei, sotia sa detinea, conform extraselor de carte funciara, un teren de 422 mp, cumparat de la un membru al familiei. Pe acest teren a fost construita vila familiei Atanasiu. Daca pana aici presedintele AVAS a respectat adevarul, restul afirmatiilor sunt minciuni. Autorizatia de construire pentru vila a fost eliberata de biroul de specialitate din cadrul Primariei Alba Iulia in data de 24 octombrie 2005, cu doar cinci zile inainte de nunta tomnaticului ginerica Atanasiu. O sa mai facem o “magarie”, afirmand ca este imposibil ca de luni 24 octombrie si pana sambata 29 octombrie sa fie ridicata o casa de tipul celei pe care o detin Teodor Atanasiu si sotia, chiar fara finisajele pe care le-ar fi facut presedintele AVAS. Domnul Bijboaca, socrul lui Atanasiu, ne-a confirmat ca nu a fost inceputa constructia casei inainte de obtinerea autorizatiei de construire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.