Judecatoria Cluj-Napoca a emis, ieri dupa-amiaza, un mandat de arestare de 29 de zile pe numele principalului suspect in cazul spargerii agentiei Bancii Transilvania din localitatea clujeana Floresti. Banyas Tibor, de 31 de ani, este acuzat de furt
Judecatoria Cluj-Napoca a emis, ieri dupa-amiaza, un mandat de arestare de 29 de zile pe numele principalului suspect in cazul spargerii agentiei Bancii Transilvania din localitatea clujeana Floresti. Banyas Tibor, de 31 de ani, este acuzat de furt calificat, insa sustine ca nu are nicio legatura cu spargerea bancii si ca, in momentul cand s-ar fi comis fapta, el se afla cu niste prieteni in Cluj-Napoca. Banyas Tibor s-a prezentat miercuri seara, in jurul orei 20.30, la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj, fiind insotit de doi avocati. El le-a spus procurorilor ca, in timp ce se afla in Baia Mare pentru a se angaja in constructii, a aflat din presa ca este principalul suspect in cazul furtului de la agentia BT Floresti si a decis sa se prezinte in fata anchetatorilor pentru a-si clarifica situatia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.