RAPID  - Pancu, Bozovic si Griffiths sunt OK
In ciuda faptului ca giulestenii au capotat, scor 0-1, in fata prim-divizionarei lusitane Naval, in ultimul meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire pe care l-au efectuat la
RAPID - Pancu, Bozovic si Griffiths sunt OK
In ciuda faptului ca giulestenii au capotat, scor 0-1, in fata prim-divizionarei lusitane Naval, in ultimul meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire pe care l-au efectuat la Rio Maior, antrenorul Mircea Rednic s-a declarat multumit de nivelul de pregatire la care au ajuns elevii sai. Odata incheiat cantonamentul din Portugalia, tehnicianul a subliniat faptul ca rezultatele meciurilor amicale disputate de “alb-visinii”, 1-1 cu echipele lusitane Rio Maior (liga a treia) si Estoril (liga a doua), 4-2 cu vicecampioana Angolei, Primero de Agosto, si 0-1 cu Naval, l-au interesat prea putin. CONCLUZII. Rednic a spus ca a urmarit, in primul rand, sa se edifice asupra potentialului fiecaruia dintre elevii sai: “Meciul cu Naval a fost un antrenament bun si sunt multumit. Au fost doua reprize diferite, in cea de-a doua ne-am creat mai multe ocazii, dar a fost schimbarea de atitudine a baietilor. Pot sa spun ca suntem in grafic. M-a interesat foarte mult ca baietii sa joace un numar egal de minute”. Faptul ca nu are nici un jucator accidentat este un alt motiv de bucurie pentru Rednic. “Pancu, Bozovic si Griffiths, pe care i-am menajat la ultimele antrenamente, s-au confruntat cu unele probleme medicale, minore insa, au revenit la randul lor, primul fiind chiar integralist in partida cu Naval. Pe Emil Dica nu l-am folosit deloc cu Naval fiindca a venit la mine inaintea meciului si mi-a spus ca acuza o stare accentuata de oboseala. Am decis sa-l menajez, dar nu e nici o problema in ceea ce-l priveste”, a explicat “Puriul”. Cat priveste obiectivele celui de-al doilea stagiu de pregatire al giulestenilor din acest intersezon, cel din Cipru, care se va desfasura in perioada 6-15 februa­rie, “principalul” gruparii de sub Podul Grant a precizat: “De data aceasta vor incepe sa conteze rezultatele, fiindca se va apropia reluarea campionatului si voi incepe sa conturez un unsprezece pentru meciul din prima etapa”. Nemtii au stabilit pretul corect Dupa ce principalul actionar al Rapidului, George Copos, a spus ca vrea sa vanda clubul, site-ul german transfermarkt.de a estimat ca valoarea de piata a acestuia este de 15.550.000 de euro. La evaluare s-a tinut cont de faptul ca, desi nu are stadion propriu, arena “Giulesti-Valentin Stanescu” aflandu-se in pro­prietatea Ministerului Transporturilor, gruparea feroviara detine o baza moderna de pregatire, ProRapid. Daniel Pancu este cel mai scump jucator rapidist, el fiind cotat la 1,8 milioane de euro. Amicale “tari” Daca oponentii giulestenilor din meciurile-test disputate in Portugalia au fost, cu exceptia lui Naval, mo­desti, in cadrul stagiului de pre­gatire din Cipru, de la Agia Napa, trupa lui Rednic isi va masura fortele cu campioana en-titre a Bulgariei, Levski Sofia (10 februarie), si cu detinatoarea titlului in Republica Moldova, Serif Tiraspol (14 februarie). Ce­le­lalte doua amicale perfectate de “alb-visi­nii” sunt cu FC Cracovia (Polonia, 8 februarie) si cu Lokomotiv Sofia (Bulgaria, 12 februarie).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.