Grupul energetic Royal Dutch Shell Plc a raportat ieri o crestere de 11% a profitului net in trimestrul al patrulea al anului 2007, la 6,7 miliarde dolari, preturile ridicate la petrol si castigurile contribuind la compensarea reducerii productiei, i
Grupul energetic Royal Dutch Shell Plc a raportat ieri o crestere de 11% a profitului net in trimestrul al patrulea al anului 2007, la 6,7 miliarde dolari, preturile ridicate la petrol si castigurile contribuind la compensarea reducerii productiei, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Cea de-a doua companie petroliera privata la nivel global a anuntat un profit net pentru intreg anul de 27,6 miliarde dolari. Excluzand un castig net 963 milioane dolari, profitul net in cel de-al patrulea trimestru a fost de 5,74 miliarde dolari, fata de media estimata de noua analisti chestionati de Reuters, de 6,1 miliarde dolari. Un purtator de cuvant a declarat ca divizia de rafinare a Shell a inregistrat performante sub asteptarile analistilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.