Seful Inspectoratului de Politie Judetean Neamt a intrat sub ancheta sefilor sai de la Bucuresti, dupa ce a fost acuzat de abuz si de legaturi cu lumea interlopa. Totul a pornit de la o scrisoare anonima, primita de cei din conducerea IGPR, in care
Seful Inspectoratului de Politie Judetean Neamt a intrat sub ancheta sefilor sai de la Bucuresti, dupa ce a fost acuzat de abuz si de legaturi cu lumea interlopa. Totul a pornit de la o scrisoare anonima, primita de cei din conducerea IGPR, in care comisarul sef Aurelian Vasea Soric era reclamat, in primul rand, ca ar avea relatii stranse cu Gheorghita Mararu, unul din capii interlopilor nemteni. Cercetarile au stabilit insa ca respectiva reclamatie avea la baza doar adevaruri partial confirmate. Comisarul sef Soric a venit comandant al politiei judetului Neamt in urma cu un an si jumatate, dupa ce a activat la Serviciul Cercetari Penale in cadrul IPJ Iasi si, mai apoi, ca adjunct al unei unitati speciale de escorta, in Kosovo. Proaspat sosit la Piatra Neamt, el a locuit o perioada de vreme cu chirie, in casa unei localnice, Viorica Saon. Ulterior, proprietara a intrat sub incidenta legii pentru comiterea unor inselaciuni si a vandut locuinta lui Gheorghe Mararu. Seful IPJ Neamt a decis insa sa ramana in zona respectiva si a cumparat un teren imediat invecinat, pe care si-a construit propria locuinta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.