Cainta. Legenda Argentinei regreta golul neregulamentar marcat impotriva Angliei la "mondialul" din '86 Maradona a frant inimile a milioane de englezi prin cele doua reusite in sfertul de finala al Campionatului Mondial din Mexic. Pe langa golul de
Cainta. Legenda Argentinei regreta golul neregulamentar marcat impotriva Angliei la "mondialul" din '86 Maradona a frant inimile a milioane de englezi prin cele doua reusite in sfertul de finala al Campionatului Mondial din Mexic. Pe langa golul de senzatie, venit dupa ce a driblat de la mijlocul terenului cinci adversari, marea lovitura data Angliei s-a produs la punctul inscris cu mana. La peste 20 de ani de la acel moment, argentinianul cel mai urat de catre "insulari" s-a confesat tabloidului "The Sun", cerandu-si scuze natiunii engleze pentru acel gest care a ajutat "nationala" sud-americana sa castige titlul mondial. "Un suporter englez a venit la mine, acum cateva zile, sa-mi ceara un autograf. Mi-a spus ca sunt o legenda. Asta m-a facut foarte fericit. Imi cer scuze, iar daca as putea sa dau timpul inapoi si sa schimb istoria, as face-o. Dar un gol, ramane un gol. Nu pot schimba istoria", a spus "El Pibe D'Oro". Reconcilierea cu poporul englez e una de bun augur pentru Maradona, care planuieste sa petreaca mai mult timp in "Insula". Pe langa vizita din cantonamentul lui Chelsea, fostul fotbalist a asistat la jocul lui Manchester United din "Cupa" si la partida de campionat dintre Arsenal si Newcastle. Idolul Argentinei nu l-a uitat nici pe David Beckham, cel mai mediatizat fotbalist din lume. "E doar un jucator bun, nimic mai mult. Nu apartine rasei superioare de fotbalisti. Sunt sute de Beckham prin lumea asta", a mentionat Maradona.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.