Presedintele Afganistanului, Hamid Karzai, si omologul sau ucrainean Viktor Iuscenko vor fi prezenti la summitul NATO de la Bucuresti. La randul sau, Vladimir Putin, presedintele Rusiei, continua sa mentina suspansul. Acesta nu a raspuns inca invita
Presedintele Afganistanului, Hamid Karzai, si omologul sau ucrainean Viktor Iuscenko vor fi prezenti la summitul NATO de la Bucuresti. La randul sau, Vladimir Putin, presedintele Rusiei, continua sa mentina suspansul. Acesta nu a raspuns inca invitatiei, a declarat James Appathurai, purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice. Pe agenda summitului de la Bucuresti sunt prevazute discutii despre situatia din Afganistan, Kosovo, extinderea NATO, apararea antiracheta si scutul antibalistic american. In privinta sigurantei informatice, urmeaza sa fie adoptat un document „important“, a dezvaluit Appathurai, pe fondul atacurilor hackerilor rusi impotriva sistemelor cibernetice estone.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.