Liderii partidelor parlamentare si-au precizat punctul de vedere in legatura cu demersul premierului de a-i consulta pentru stabilirea datei alegerilor locale, si anume ca acestea ar trebui sa aiba loc in mai-iunie, in timp ce PSD nu exclude cuplare
Liderii partidelor parlamentare si-au precizat punctul de vedere in legatura cu demersul premierului de a-i consulta pentru stabilirea datei alegerilor locale, si anume ca acestea ar trebui sa aiba loc in mai-iunie, in timp ce PSD nu exclude cuplarea lor cu parlamentarele. Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sugerat, ieri, ca social-democratii ar putea sa negocieze posibilitatea de a organiza alegerile parlamentare odata cu localele, varianta care a mai fost vehiculata de pesedisti si anul trecut, informeaza Newsin. Liderul PSD a precizat ca pentru a se amana alegerile locale trebuie vazut daca exista si cai legale. Diaconescu a precizat ca alegerile locale “se pare” ca nu pot fi schimbate, iar alegerea Parlamentului la o alta data decat cea la termen se poate face prin alegeri anticipate, de exemplu. Presedintele PD-L Emil Boc a precizat, la randul lui, doar ca ar trebui mers pe varianta alegerilor la termen atat pentru locale, cat si pentru parlamentare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.