Doi profesori giurgiuveni au fost retinuti sub acuzatia de luare de mita. Faptele de care sunt acuzati cei doi dascali dovedesc inca o data, daca mai era nevoie, mizeria in care se zbate invatamantul romanesc. Salariile infime, dar si lacomia unora
Doi profesori giurgiuveni au fost retinuti sub acuzatia de luare de mita. Faptele de care sunt acuzati cei doi dascali dovedesc inca o data, daca mai era nevoie, mizeria in care se zbate invatamantul romanesc. Salariile infime, dar si lacomia unora dintre ei arata ca guvernantii trebuie sa ia urgent masuri pentru a combate acest fenomen. Veniturile legale ale celor doi se situau intre 800 si 1.200 de lei pe luna. Surse judiciare ne-au declarat ca in Giurgiu sunt vizati si alti profesori tot pentru luare de mita. Daca vor fi gasiti vinovati pentru luare de mita, cei doi risca sa fie exclusi din invatamant.

Miercuri dimineata, politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor, impreuna cu un procuror din Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu au organizat un flagrant pe linia prevenirii si combaterii faptelor de coruptie din sistemul de invatamant. Cu aceasta ocazie, a fost depistata Irina Radulescu, de 57 ani, din Giurgiu, profesoara la un liceu din municipiul Giurgiu, care a pretins si primit suma de 300 lei de la elevii unei clase pentru a le facilita acestora promovarea semestrului I la disciplina limba franceza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.