PD-L da startul lansarii oficiale a candidatilor la primariile de municipii, prima actiune de acest gen avand loc astazi, la Brasov. Primarul in functie, George Scripcaru (ales in 2004 din partea PD), isi va anunta intrarea in cursa electorala, in pr
PD-L da startul lansarii oficiale a candidatilor la primariile de municipii, prima actiune de acest gen avand loc astazi, la Brasov. Primarul in functie, George Scripcaru (ales in 2004 din partea PD), isi va anunta intrarea in cursa electorala, in prezenta conducerii partidului, informeaza Mediafax. Pe langa candidatura lui Scripcaru, PDL va lansa si candidatii partidului la majoritatea primariilor din judetul Brasov. Acest eveniment precede reuniunea conducerii BPN largit al PD-L, care se va desfasura sambata, la Poiana Brasov, in prezenta parlamentarilor si europarlamentarilor democrat-liberali. Pe ordinea de zi a primei sedinte a Biroului Permanent National largit se afla pregatirea sesiunii parlamentare, prioritatile legislative ale PD-L care vor fi sustinute in perioada urmatoare in Camera Deputatilor si Senat, precum si la nivelul grupului PPE-DE din Parlamentul European.
Democrat-liberalii vor discuta la Poiana Brasov si despre initiativa anuntata de liderul Emil Boc privind introducerea, la inceputul sesiunii parlamentare, a unei motiuni simple pe tema taxei de prima inmatriculare. In plus, PD-L ar putea discuta si ce atitudine va lua fata de anuntul PSD privind initierea unei motiuni simple, tot in aceeasi perioada, pe tema situatiei economice din Romania si a cresterii preturilor.
Conducerea PD-L va mai dezbate si analiza rezultatele cercetarilor sociologice pentru candidatii la alegerile locale, dar si stabilirea elementelor strategiei formatiunii in campania electorala. Fiind o formatiune nou creata, in urma fuziunii PLD cu PD, PD-L va analiza si stadiul constructiei partidului la nivel national, al infiintarii organizatiilor locale, precum si rezolvarea conflictelor, in zonele in care fuziunea dintre cele doua partide politice nu s-a realizat cu consensul partilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.