Un paparazzo care a fost surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt a fost arestat, miercuri, de politia din Los Angeles, potrivit autoritatilor, informeaza eonline.com. Fotograful Eric Mitchell, in varst
Un paparazzo care a fost surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt a fost arestat, miercuri, de politia din Los Angeles, potrivit autoritatilor, informeaza eonline.com. Fotograful Eric Mitchell, in varsta de 25 de ani, a fost arestat dupa ce a fost surprins si imobilizat de un membru al personalului domestic al cuplului Brangelina, informatie confirmata de un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles. Nu se stie cum a reusit acest paparazzo sa intre pe proprietatea celebrului cuplu. Nici un membru al cuplului Brangelina nu era acasa la momentul incidentului. Fotograful a fost arestat si eliberat pe cautiune, urmand sa apara in fata judecatorului la o data care va fi stabilita ulterior.
Interesul pentru viata personala a cuplului Pitt-Jolie este foarte mare in prezent, intrucat mai multe publicatii americane speculeaza, de cateva saptamani, ca Jolie ar fi insarcinata cu gemeni. Zvonurile privind sarcina lui Jolie, in varsta de 32 de ani, au inceput sa circule in momentul in care vedeta a participat la premiile Critic's Choice, decernate pe 7 ianuarie, si toata lumea a remarcat ca vedeta arata mult mai sanatoasa decat in ultimele luni, cand slabise foarte mult. In plus, Angelina nu a consumat alcool in timpul acestei ceremonii. Speculatiile au capatat amploare dupa ce, la Gala premiilor Sindicatului actorilor americani, care a avut loc pe 27 ianuarie, Jolie a aparut imbracata intr-o rochie extrem de larga. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.