ABRACADABRA! - La intrecere cu Speedy Gonzales  
La 9 ani castiga primul salariu. Astazi, dupa ce prezinta emisiunea “Party Guide” la ProFM Dance, DJ-ita Oana Tache aterizeaza prin cele mai tari cluburi. Urmatorul vis? Sa
ABRACADABRA! - La intrecere cu Speedy Gonzales
La 9 ani castiga primul salariu. Astazi, dupa ce prezinta emisiunea “Party Guide” la ProFM Dance, DJ-ita Oana Tache aterizeaza prin cele mai tari cluburi. Urmatorul vis? Sa se apuce de aviatie sportiva... Jurnalul National: Ti-au placut mai mult “lectiile” de la Scoala Vedetelor decat cele ale scolii propriu-zise? Oana Tache: Recunosc! Prin ultimele clase de liceu frecventam mai ales platourile de filmare, orele de canto cu Marius Teicu si de coregrafie cu Lusia Smetanina. La 5 ani intrai in echipa de la Abracadabra. Cand ai luat primul tau salariu? Ce ai facut cu banii? Aveam vreo 9 ani. Nu prea stiam exact ce se face cu banii. La 11 ani insa mi-am organizat cu echipa cea mai tare aniversare. Eram party girl de mica... Daca ai zice acum “Abracadabra”, ce s-ar intampla? As fi iar in turneu cu gasca. As fi la o filmare. As fi zana sau sora vitrega a Cenusaresei. As fi din nou copil. Cum de te-ai apucat de snowboard? Iubesc atat de mult sa ma dau cu placa incat as fi in stare sa-mi fac propria partie! Majorat de o saptamana Care a fost party-ul cel mai reusit la care ai participat? Propriul majorat! A inceput intr-o sambata si s-a terminat dupa o saptamana, ziua mea fiind miercurea! Ce-l face pe DJ mai performant - vocea, informatia sau prezenta de spirit? Toate la un loc. Daca nu are voce si dictie nu prea are cum sa “livreze” informatiile folosindu-si prezenta de spirit! Trebuie sa fii 3 in 1! Prea tarziu... Ai jucat in filmul “Prea tarziu”, alaturi de Adela Po­pescu. Cand ti s-a intamplat, in viata, sa spui ca e “prea tarziu”? Dar “prea devreme”? E clar “prea tarziu” sa ma intorc la liceu, dar ma hranesc nonstop cu vitalitatea acelei perioade. E “prea devreme” sa mi se spuna ca sunt 100% adult, cu toate ca m-am maturizat mult in ultima vreme. Implinesc totusi doar 21 de ani! Consumi des meniul “cluburi pe paine”? Sunt hiperactiva, un fel de Speedy Gonzales! Daca e vorba de muzica buna si tare nu ma dezlipesc de ringul de dans pana in zori de zi. Peste 20 de ani vei fi... - ...prezentator, producator tv, realizator programe la radio si mamica. Acum, gandul tau secret este... Sa invat sa mixez la platane, sa ma apuc de cursurile de aviatie sportiva si sa-mi iau motocicleta in vara!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.