Barometru KPMG
Reprezentantii companiilor straine care activeaza in Romania sunt pesimisti privind evolutia afacerilor lor in primul trimestru al acestui an, potrivit unui barometru realizat de KPMG. Numai 40% dintre societatile straine
Barometru KPMG
Reprezentantii companiilor straine care activeaza in Romania sunt pesimisti privind evolutia afacerilor lor in primul trimestru al acestui an, potrivit unui barometru realizat de KPMG. Numai 40% dintre societatile straine se as­teapta la imbunatatirea situatiei lor financiare, procent in scadere fata de nivelul de 55% din ultimul trimestru al anului trecut. La un an de la aderarea Romaniei la UE, investitiile sunt facute cu prudenta, procentul celor care es­timeaza o tendinta de imbuna­tatire fiind constant, de circa 45%, comparativ cu prognozele facute pentru perioada octombrie-decembrie 2007. Referitor la evolutia numarului de angajati, aproape jumatate dintre respondenti, in usoara scadere fata de trimestrul patru, sustin ca vor efectua noi angajari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.