Anuntand ca negocierile pot dura chiar si cateva saptamani, directorul general al Nuclearelectrica, Teodor Chirica a declarat ca, in final, vor ramane cel putin 2 companii care vor construi reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, dar este posibil sa fie
Anuntand ca negocierile pot dura chiar si cateva saptamani, directorul general al Nuclearelectrica, Teodor Chirica a declarat ca, in final, vor ramane cel putin 2 companii care vor construi reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, dar este posibil sa fie acceptate toate cele sase.
"Acum negociem un document care se cheama 'Acordul Investitorilor>>. Practic, e un document cu valoare comerciala care stabileste procedura de infiintare a companiei de proiect, lista investitorilor/actionarilor, valoarea capitalului social, volumul investitiilor angajate, numarul de actiuni detinute de fiecare investitor/actionar si proiectul acordului de asociere a actionarilor", a precizat Chirica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.