In numarul de joi al cotidianului nostru s-a creat o confuzie. La rubrica Blitz cancan a fost publicata fotografia top- modelului Gemma Ward in locul actritei chineze Maggie Chung. Gemma Ward este si ea unul dintre modelele calendarului Pirelli 2008
In numarul de joi al cotidianului nostru s-a creat o confuzie. La rubrica Blitz cancan a fost publicata fotografia top- modelului Gemma Ward in locul actritei chineze Maggie Chung. Gemma Ward este si ea unul dintre modelele calendarului Pirelli 2008 si este din Perth, Australia. Manechinul a fost descoperit intamplator in ziua in care insotea o prietena la un casting. A fost imediat remarcata si a semnat un contract cu o agentie din orasul ei natal. In decursul carierei a prezentat pentru cele mai mari case de moda din lume, iar in momentul de fata este implicata in campaniile Louis Vuitton, Karl Lagerfeld si Dior.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.