Preturile locuintelor nu vor scadea si, in cel mai rau caz pentru speculatori, vor inregistra cresteri mai mici fata de 2007. Analistii imobiliari sustin ca locuintele din Capitala nu se pot ieftini in conditiile in care costurile pentru realizarea
Preturile locuintelor nu vor scadea si, in cel mai rau caz pentru speculatori, vor inregistra cresteri mai mici fata de 2007. Analistii imobiliari sustin ca locuintele din Capitala nu se pot ieftini in conditiile in care costurile pentru realizarea proiectelor sunt in continua crestere. Conform companiei imobiliare Eurisko, pentru a scadea preturile ar fi nevoie de reducerea costurilor materialelor de constructie, ceea ce nu se intrevede in acest an. Un raport al Erste Bank vine in contradictie cu aceste estimari. Potrivit bancii, preturile locuintelor din segmentul inferior si mediu se vor stabiliza sau chiar se vor reduce usor in acest an, in timp ce costurile de achizitie pentru locuintele de lux se vor mentine la acelasi nivel cu cel de anul trecut. Desi nefavorabile, estimarile pietei imobilare par mai credibile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.