"Si noi ne dorim sa castigam cu 4-0, dar nu cred ca vom obtine astfel de victorii in toate meciurile. Depinde de cum vor evolua jucatorii noi, precum si cei care sunt deja la echipa. Daca jocul iese asa cum ne dorim, ne putem astepta si la astfel de
"Si noi ne dorim sa castigam cu 4-0, dar nu cred ca vom obtine astfel de victorii in toate meciurile. Depinde de cum vor evolua jucatorii noi, precum si cei care sunt deja la echipa. Daca jocul iese asa cum ne dorim, ne putem astepta si la astfel de rezultate. Eu sunt sigur, insa, ca nu vom castiga toate meciurile la diferenta mare. Conducerea celor de la CFR Cluj se inseala atunci cand spune ca lupta se da intre ei si Steaua. Lumea omite Rapidul sau Urziceniul. Rapidul, insa, este la cinci puncte de CFR si oricand poate profita de duelurile indirecte", a spus Lacatus. Acesta a mentionat ca titlul depinde, in cea mai mare masura, de rezultatele obtinute de Steaua, dar trebuie ca si CFR, si Rapid sa nu mai aiba rezultatele din tur. "Meciul cu CFR este decisiv pentru noi in lupta pentru titlu. In fotbal se pot intampla multe. Ne dorim foarte mult sa castigam acest joc si sa ne apropiem cat mai mult de ei si sa profitam, cat putem, de pasii gresiti facuti de ei. Daca nu vom castiga acel meci, putem spune ca lupta pentru titlu s-a incheiat", a comentat Lacatus, care ar fi de acord cu plecarea lui I. Rada la Dinamo. "Acum nu stiu nimic. Probabil ca exista niste discutii intre conducerile cluburilor, dar ramane de vazut", a spus Lacatus. Antrenorul stelist isi doreste ca Radoi, accidentat, sa revina cat se poate de repede la echipa. "Nu este asa de grav precum s-a scris in presa. Important pentru moralul lui este sa treaca cat mai repede peste aceasta problema si sa revina cat mai repede sa ne ajute pentru a castiga campionatul", a subliniat Lacatus. Altfel, "Fiara" s-a aratat deranjata de zvonurile care ii conditinoeaza functia de rezultatul meciului cu CFR, adaugand ca nu a existat o declaratie a patronului, managerului sau presedintelui cu privire la o demitere a sa. "Ar fi o mare performanta pentru mine, ca antrenor, sa ajung cu Steaua in Liga Campionilor si de pe locul doi, insa nu ar fi o performanta pentru Steaua, care e obisnuita cu prima pozitie. La Steaua este tot timpul presiune. Noi trebuie sa tratam toate meciurile din retur ca si cum ar depinde de fiecare participarea noastra in Liga Campionilor", a comentat Lacatus.
Probleme de lot in Cipru
Ieri, stelistii au efectuat un singur antrenament la Larnaca. I. Rada s-a pregatit separat, impreuna cu preparatorul fizic Horea Codorean, in timp ce Radoi a facut exercitii la sala de forta. Zapata va pleca din Cipru la nationala Columbiei pentru partida amicala cu Uruguay si va rata patru dintre cele cinci partide amicale ale stagiului de pregatire din Cipru. Steaua va fi lipsita in aceeasi perioada si de jucatorii convocati de selectionerul Victor Piturca la nationala Romaniei pentru amicalul de miercuri cu Israel, de la Tel-Aviv. Totodata, Ninu si Bicfalvi au fost chemati la lotul nationalei de tineret pentru amicalul cu Moldova, care se va disputa luni, la Tiraspol. In fine, Emeghara este in lotul Nigeriei pentru Cupa Africii pe Natiuni, motiv pentru care nu a participat nici la stagiul din Spania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.