Compania nationala kazaha de petrol si gaze naturale, KazMunaiGas, a cerut ieri guvernului sa o scuteasca de plata unei taxe pentru exportul de petrol, presedintele grupului afirmand ca aceasta taxa ar afecta dezvoltarea companiei, informeaza Reuters
Compania nationala kazaha de petrol si gaze naturale, KazMunaiGas, a cerut ieri guvernului sa o scuteasca de plata unei taxe pentru exportul de petrol, presedintele grupului afirmand ca aceasta taxa ar afecta dezvoltarea companiei, informeaza Reuters, citat de NewsIn. "Propunem analizarea posibilitatii ca firma KazMunaiGas E&P sa se afle printre companiile ce vor fi scutite de plata acestei taxe", a declarat presedintele KazMunaiGas, Uzakbai Karabalin, in capitala statului kazah, Astana. Guvernul kazah intentioneaza sa discute cu fiecare companie in parte pentru a stabili lista firmelor care vor beneficia de scutiri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.