Prospatura. Noul ales al fostei sotii a miliardarului Donald Trump este un dansator cu 23 de ani mai tanar ca ea Fosta sotie a magnatului Donald Trump, Ivana, in varsta de 58 de ani, a stabilit deja data nuntii, ceremonia urmand sa aiba loc pe 12 ap
Prospatura. Noul ales al fostei sotii a miliardarului Donald Trump este un dansator cu 23 de ani mai tanar ca ea Fosta sotie a magnatului Donald Trump, Ivana, in varsta de 58 de ani, a stabilit deja data nuntii, ceremonia urmand sa aiba loc pe 12 aprilie. Alesul ei este dansatorul italian Rossano Rubicondi, in varsta de 35 de ani, cu un an mai mic decat fiica Ivanei, Ivanka. Petrecerea va avea loc la clubul Mar-a-Lago, din Palm Beach, proprietatea lui Donald. De altfel, tot la clubul cu pricina si-a celebrat Donald Trump ultimul mariaj cu Melanie Knauss. "Sunt foarte incantata de relatia mea cu Rossano. E tanar, viguros si cu picioarele pe pamant. Sper sa fim un cuplu pana la adanci batraneti", a declarat Ivana. "E partenera ideala si are tot ce-si poate dori un barbat de la o femeie", a afirmat Rossano. Ivana a trimis deja invitatiile de nunta, mai putin obisnuite, in care pune conditii clare celor care vor sa participe la petrecere. "Ivana si Rossano va roaga sa nu veniti cu telefoane mobile si camere video. Doamnele sunt rugate sa poarte rochii lungi, in culori vii, dar sub nicio forma rosii si galbene". Din floare-n floare Pentru italianul Rossano este primul mariaj, in timp ce viitoarea lui mireasa se poate lauda cu o viata amoroasa tumultuoasa. Prima oara, Ivana s-a casatorit cu cehul George Syrovtka, de care a divortat in 1976. In acelasi an s-a maritat cu Donald Trump. "Am trait clipe minunate timp de 13 ani, am avut parte de un divort cu mult tam-tam, dar am trecut peste toate, ca doi oameni maturi. Am ajuns sa devenim prieteni si chiar sa ne intelegem mai bine ca atunci cand formam un cuplu", sustine Ivana. Cei doi au impreuna trei copii, Donald Jr, Ivanka si Eric, de altfel singurul care nu lucreaza pentru tatal lui. Dupa despartirea de Trump, Ivana s-a refugiat in bratele aristocratului italian Riccardo Mazzuchelli, mariajul lor durand doi ani. Ivana si viitorul ei sot s-au cunoscut in urma cu cinci ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.