Prezentatoarea emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, Ilinca Vandici, a cunoscut rigorile religiei musulmane pe propria piele in cele cateva zile pe care le-a petrecut la Istanbul. Aflata intr-o vizita in Turcia, la invitatia casei de productie Sinevis
Prezentatoarea emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, Ilinca Vandici, a cunoscut rigorile religiei musulmane pe propria piele in cele cateva zile pe care le-a petrecut la Istanbul. Aflata intr-o vizita in Turcia, la invitatia casei de productie Sinevisyon, pentru care lucreaza, blonda a vrut sa viziteze cele mai importante locuri din capitala acestei tari, cu atat mai mult cu cat ei si colegei sale, Gabriela Cristea, le-a fost pus la dispozitie un ghid profesionist. Cand a ajuns insa la Moscheea Albastra, Ilinca a trebuit sa se conformeze regulilor si s-a descaltat inainte de a intra, cu toate ca era destul de frig. Din pacate, netinand cont de temperatura scazuta, ghidul a facut exces de zel si le-a oferit romancelor o vizita extrem de amanuntita, ceea ce a insemnat ca turul moscheei a durat mai bine de o ora si jumatate. "Inghetasem de frig si eu, si Gabriela. Nu mai puteam, dar am rabdat, pentru ca ghidul era foarte dornic sa ne povesteasca toata istoria locului", ne-a spus Ilinca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.