Banda. Cei 13 suspecti erau foarte bine organizati si aveau, pentru interventii, doua autoturisme de lux Politistii bucuresteni au reusit sa prinda nu mai putin de 13 suspecti banuiti ca au furat mai multe bancomate si case de bani din Bucuresti, ju
Banda. Cei 13 suspecti erau foarte bine organizati si aveau, pentru interventii, doua autoturisme de lux Politistii bucuresteni au reusit sa prinda nu mai putin de 13 suspecti banuiti ca au furat mai multe bancomate si case de bani din Bucuresti, judetul Ilfov si nordul tarii. Acestia au fost retinuti in cursul zilei de ieri, iar in urma perchezitiilor pe care oamenii legii le-au facut in locuintele lor s-au gasit mai multe pistoate cu bile de cauciuc si sabii. In plus, anchetatorii au sigilat si doua autoturisme de lux, un Volkswagen Touareg si un Porsche, pe care hotii le-ar fi folosit atunci cand au dat loviturile. Inainte de a fi incatusati, suspectii au fost urmariti timp de mai multe zile de ofiterii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (UM 0962), serviciul secret al politiei. Acestia sunt banuiti ca, la data de 1 noiembrie 2007, au furat un bancomat in care se aflau peste 80.000 de lei din holul Bancii Raiffeisen in cartierul Crangasi. O noapte mai tarziu, alti trei barbati mascati au incercat sa fure un bancomat, de aceasta data dintr-un sediu al Bancii OTP din Sectorul 1 al Capitalei. Surse apropiate anchetei sustin ca banda numara in jur de 20 de membri, cei mai multi infractori cu state vechi, care au stat deja la inchisoare pentru furturi si talharii. Seif furat din sediul firmei Cardinal Motors Ploiesti Un grup de indivizi mascati au sustras, in noaptea de miercuri spre joi, un seif din showroomul din Ploiesti al firmei Cardinal Motors, reprezentantii firmei nespecificand daca in seif erau bani, ci precizand doar ca acesta nu continea acte si ca relatia cu clientii firmei nu a fost afectata. Intreaga actiune a durat mai putin de 20 de minute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.