Cautati cu sete posturile de cinste si ascensiunea sociala. Se pot ivi greutati in conservarea situatiilor dobandite sau dificultati de alt gen. Propriile greseli stau la baza greutatilor profesionale sau la baza caderilor zgomotoase de situatie. Firea dumneavoastra este bine condusa de simtul prieteniei. Aveti o fire sovaitoare in fata problemelor vietii, de aceea ar fi bine sa studiati cu mare atentie orice situatie inainte de a va lansa mai serios in aceasta directie. Un instinct sigur va calauzeste in alegerea fericita a partenerului, fie ca acesta va este tovaras de viata, fie ca va este asociat. Incercati sa-i pretuiti mai mult pe cei care va fac diferite servicii, sa nu le dati senzatia ca nu reprezinta nimic pentru dumneavoastra. Ar fi inutil sa incepeti o relatie si sa va bazati pe principii gresite. Din punct de vedere al starii psihice, ar fi bine sa va gasiti o preocupare pentru a va linisti, pentru a simti ca traiti cu adevarat. Nu dati amploare micilor conflicte! Se vor dovedi inutile.

Berbec
Exista o concurenta cu anumite persoane cu care lucrati. Nu amplificati anumite lucruri care par si asa evidente! Lasati luc rurile sa se aseze de la sine, sa iasa la iveala valoarea fiecarei persoane. Nu incercati sa va faceti dreptate singuri! Aveti o stare sufleteasca cu totul speciala, va simtiti protejati, ocrotiti, simtiti ca sunteti iubiti cu adevarat. Desi nu aveti dubii in privinta partenerului, totusi ceva va apasa; fie nu sunteti siguri pe sentimentele acestuia, fie sunteti foarte gelosi. Poate avea loc o discutie lamuritoare cu partenerul, care nu va va lasa deloc indiferenti.

Taur
Puteti atrage pretuirea sefilor, sau puteti ocupa un loc aparte in inima lor. Fara sa va dati seama, ati subjugat total pretuirea celor cu care intrati in contact astazi. Este o zi favorabila persoanelor care doresc sa se afirme personal, care si-au propus de mult timp sa realizeze un lucru iesit din comun. Faceti o alegere indrazneata, care desi implica mult risc la inceput, se va dovedi de bun augur pe termen lung. Puteti lua initiativa pentru a pleca intr-o calatorie alaturi de partener, reusind astfel sa eliminati toate potentialele nemultumiri.

Gemeni
Sunteti foarte impulsivi, motiv pentru care partenerul ar putea sa renunte definitiv la aceasta relatie. Desi initial afisati o indiferenta suparatoare, in sufletul dumneavoastra va pare rau pentru ceea ce s-a intamplat. La o analiza mai atenta o sa observati ca adevarul este undeva la mijloc. Va puteti bucura de senzatii tari, de provocari in dragoste, ba chiar puteti infrunta anumite pericole de dragul iubitului sau iubitei. Nu va dati inapoi de la nimic, aceasta este chiar natura dumneavoastra astazi si va simtiti foarte bine asa.

Rac
Nu va pripiti, nu rupeti anumite legaturi doar datorita orgoliului! Puneti in balanta toate aspectele situatiei, si renuntati doar la ceea ce este evident in defavoarea dumneavoastra. Asa veti fi protejati, veti cadea in picioare. Sunteti supra incordati sufleteste, nimic nu va intra in gratii. Trebuie sa invatati toleranta fata de oameni, astfel incat tendinta dumneavoastra exagerata spre perfectiune si ordine sa nu genereze o atitudine negativa fata de acestia.

Leu
Vi se pare ca totul este impotriva dumneavoastra, ca Destinul va este potrivnic. Nu va panicati, lucrurile se vor rezolva, se vor aranja de la sine! Puteti fi fascinati de catre o persoana de sex opus care va incita prin indiferenta. Puteti incerca sa fiti dumneavoastra cei ofensivi!