Nu este nici o indoiala ca si in randul fotbalistilor invidia circula libera. Pana la un punct este normal sa fie asa, multi jucatori considerand ca merita mult mai mult decat colegii lor. Asta nu explica accesele de frustrare manifestate de unii di
Nu este nici o indoiala ca si in randul fotbalistilor invidia circula libera. Pana la un punct este normal sa fie asa, multi jucatori considerand ca merita mult mai mult decat colegii lor. Asta nu explica accesele de frustrare manifestate de unii dintre fotbalistii lui Dinamo, care la adapostul unor asa-zise glume nevinovate au incercat sa-i faca un rau imens fostului lor coleg Radu Stefan. Imediat dupa ce acesta a plecat in Italia, fiind transferat la Lazio, echipa la care a si debutat miercuri seara, specialistii in glume de santier din vestiarul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare au inceput sa vorbeasca neintrebati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.