"Afacere". Patronul Stelei vrea sa-l vanda pe fotbalist la Dinamo, chiar daca pierde bani Steaua l-a cumparat anul trecut pe Ionut Rada de la Rapid pentru 850.000 de euro. Momentul era greu pentru echipa, intrucat se accidentasera grav Mirel Radoi s
"Afacere". Patronul Stelei vrea sa-l vanda pe fotbalist la Dinamo, chiar daca pierde bani Steaua l-a cumparat anul trecut pe Ionut Rada de la Rapid pentru 850.000 de euro. Momentul era greu pentru echipa, intrucat se accidentasera grav Mirel Radoi si Sorin Ghionea. Se spunea, atunci, ca fotbalistul este detinut in coproprietate de Steaua si de Gica Popescu, dar fostul impresar neaga intelegerea avansata de presa. "Ionut Rada nu mai este de mult jucatorul meu", ne-a spus, ieri, Gica Popescu. Sursele noastre din clubul Steaua ne-au soptit ca Gigi Becali vrea sa-l vanda pe fotbalist cu orice pret. Motivul este legat de revenirile in lot ale celor doi fundasi. Cert este ca Ionut Rada nu a avut nicio oferta clara de transfer. Nici din strainatate si nici din tara. Variantele cu Fiorentina sau Betis Sevilla sunt "floricele" de presa. Singura oportunitate de transfer a aparut dupa ce Dinamo l-a vandut pe Stefan Radu la Lazio. Campioana en titre a ramas descoperita pe axul central al apararii si s-a aratat dispusa sa trateze. Prietenia dintre Gigi Becali si Cristi Borcea este cheia acestei posibile afaceri. Daca Rada va trece la Dinamo, Becali este dispus sa lase din pret pana la 500.000 de euro. Cert este ca, daca Rada va ajunge in soseaua Stefan cel Mare, ar intra in istorie ca singurul fotbalist care a evoluat la ultimele patru campioane ale Romaniei: Universitatea Craiova, Rapid, Steaua si Dinamo. " Meciul cu CFR e decisiv pentru titlu" Marius Lacatus crede ca partida din etapa a-21-a impotriva ocupantei primului loc, CFR Cluj, este cel mai important in lupta pentru titlu. "Campionatul depinde in cea mai mare masura de rezultatele obtinute de noi, dar este important ca si CFR si Rapid sa nu mai aiba rezultatele din tur. Meciul impotriva clujenilor este deciziv pentru noi in lupta pentru titlu. Daca nu castigam, putem spune ca lupta pentru titlu s-a incheiat", a spus tehnicianul "ros-albastrilor".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.