Liderul cubanez Fidel Castro a fost devansat in alegeri de fratele sau, Raul Castro, caruia i-a incredintat conducerea tarii, potrivit rezultatelor scrutinului legislativ din Cuba, publicate miercuri. Fidel Castro, care nu a mai aparut in public din
Liderul cubanez Fidel Castro a fost devansat in alegeri de fratele sau, Raul Castro, caruia i-a incredintat conducerea tarii, potrivit rezultatelor scrutinului legislativ din Cuba, publicate miercuri. Fidel Castro, care nu a mai aparut in public din cauza unei operatii la stomac in urma cu un an si jumatate, a primit 98,3% din voturi la alegerile de la 20 ianuarie, in circumscriptia pe care o reprezinta in Santiago, al doilea oras important al Cubei. Presedintele in exercitiu, Raul Castro, a castigat, insa, 99,4% din voturi in circumscriptia sa, din aceeasi provincie estica, cel mai mare procentaj din tara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.