Foarte multi studenti, in marea lor majoritate din sistemul invatamantului de stat, se simt discriminati, deoarece, potrivit unui ordin de ministru, modalitatea de sustinere a examenului de licenta difera de la o facultate la alta. Mai exact, in ace
Foarte multi studenti, in marea lor majoritate din sistemul invatamantului de stat, se simt discriminati, deoarece, potrivit unui ordin de ministru, modalitatea de sustinere a examenului de licenta difera de la o facultate la alta. Mai exact, in acest an universitar isi incheie studiile superioare ultima promotie incadrata cu patru ani de facultate. Cand au sustinut admiterea pe vechea formula, acesti studenti nu au fost instiintati asupra modului cum vor sustine examenul final de absolvire a primului ciclu universitar. Desi stiau de un an ca s-a modificat legislatia, ei se asteptau ca lucrurile sa ramana asa cum au fost: ori doar prezentarea lucrarii de licenta, ori doar sustinerea unui examen scris si cu predarea proiectului. „Este o porcarie ceea ce s-a facut. Intr-adevar, studentii sunt discriminati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.