De astazi, pe strazile Bucurestiului se reiau santierele, inclusiv cele care ar fi trebuit finalizate inca de anul trecut. Noul termen de incheiere a lucrarilor este luna mai a acestui an. De asemenea, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu,
De astazi, pe strazile Bucurestiului se reiau santierele, inclusiv cele care ar fi trebuit finalizate inca de anul trecut. Noul termen de incheiere a lucrarilor este luna mai a acestui an. De asemenea, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a lansat in dezbatere public? Master Planul General pentru transportul urban al Bucure¾tiului. Proiectul prevede dou? scenarii de dezvoltare, pentru dou? perioade importante: 2007-2013 ¾i 2013-2027. Implementarea proiectelor va costa aproximativ 7 miliarde de euro. Deocamdata vor continua lucrarile pentru Pasajul Basarab, Pasajul Muncii, reconfigurarea Pietei Victoriei si se vor finaliza lucrarile pe Bulevardul Vacaresti, Soseaua Nordului, Bulevardul Aerogarii si Soeaua Pantelimon. Pentru intersectii ca aceea de la Tunari, care a fost lasata pe jumatate blocata din luna noiembrie, sau cea de la Lizeanu, primaria a anuntat ca vor fi probleme constante pana la terminarea lucrarilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.