"Nu sunt probleme privind deplasarea delegatiei Romaniei la JO 2008, iar demersurile pentru realizarea transportului sunt in plina desfasurare. Speram ca TAROM, conform cerintelor legale impuse, sa reuseasca transportarea echipei tricolore la locul d
"Nu sunt probleme privind deplasarea delegatiei Romaniei la JO 2008, iar demersurile pentru realizarea transportului sunt in plina desfasurare. Speram ca TAROM, conform cerintelor legale impuse, sa reuseasca transportarea echipei tricolore la locul de desfasurare al JO, asa cum si celelalte natiuni vor transporta delegatiile lor cu companiile aeriene nationale, mai ales ca TAROM a fost alaturi de echipa olimpica a Romaniei si la editiile precedente", se specifica intr-un comunicat COSR. Precizarea survine intr-un moment in care, conform declaratiei secretarului general al forului olimpic, Ioan Dobrescu, asigurarea prezentei delegatiei Romaniei la Beijing la standarde moderne este aproape finalizata. "Echipamentul de prezentare a ajuns deja la noi, am facut publica valoarea premiilor in bani pentru medaliati. Mai mult, ne aflam in negocieri avansate cu un nou sponsor care ar putea augmenta cuantumul acestora. Este firesc sa ne dorim ca brandul Romaniei la JO sa fie integral", ne-a declarat oficialul COSR, adaugand ca de multi ani pregatirile n-au fost atat de avansate la aceasta data calendaristica. (C. V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.