Detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani au descoperit o noua modalitate de a face „turism“, desi au condamnari la ani grei de detentie. Totul, insa, spre disperarea unui om de afaceri din Ploiesti, care s-a trezit cu cita
Detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani au descoperit o noua modalitate de a face „turism“, desi au condamnari la ani grei de detentie. Totul, insa, spre disperarea unui om de afaceri din Ploiesti, care s-a trezit cu citatii dupa citatii la Tribunalul Prahova, pe motiv ca nu si-ar fi platit fostii angajati. Muncitorii care-si cer banii sunt chiar detinuti incarcerati in Penitenciarul Focsani si care nici nu au fost liberi in perioada reclamata. Ovidiu M. a primit, in ultima perioada, mai multe adrese din partea instantei de judecata din Prahova, toate pe numele firmei sale. „Detinutii de la Penitenciarul Focsani si-au facut un obicei din a ma actiona in instanta (probabil nu au ocupatie, probabil le plac 'Paginile Aurii>>...). Am sesizat deja acest 'fapt minor>> Tribunalului Prahova, dar citatiile continua sa curga iar eu nu-mi permit sa ma judec cu persoane care vor doar sa aiba parte de putin 'turism penitenciar>>“, ne-a precizat prahoveanul.

Ultimele plingeri au venit din partea lui Vasile Dulca si Ion Caldararu, ambii solicitind suma de 23 milioane lei vechi si respectiv 16 milioane lei vechi pentru munca depusa la firma administrata de Ovidiu M. Ambii detinuti reclama faptul ca au muncit la firma din Ploiesti, dar ca administratorul nu le-a dat banii cuveniti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.