ITALIA, Cupa Italiei, sferturi de finala * STEFAN RADU a debutat ca integralist pentru Lazio, care s-a impus cu 2-1 pe terenul Fiorentinei si a obtinut biletele pentru semifinale, dupa ce castigase cu acelasi scor si partida tur. Tanarul internationa
ITALIA, Cupa Italiei, sferturi de finala * STEFAN RADU a debutat ca integralist pentru Lazio, care s-a impus cu 2-1 pe terenul Fiorentinei si a obtinut biletele pentru semifinale, dupa ce castigase cu acelasi scor si partida tur. Tanarul international roman a primit aprecieri din partea presei italiene si a presedintelui Claudio Lotito pentru evolutia sa, mai ales ca a jucat imediat dupa ce a semnat cu Lazio. De partea cealalta, ADRIAN MUTU a fost rezerva pe toata durata intalnirii, el fiind menajat de antrenorul Cesare Prandelli pentru meciul de campionat de duminica, impotriva lui AC Milan.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 22-a * GEORGE OGARARU a ramas pentru al treilea meci consecutiv in afara lotului lui Ajax, care a pierdut acasa, scor 0-2, derby-ul cu PSV Eindhoven. Nici NICOLAE MITEA nu a reusit sa fie convocat pentru acest meci in lotul "lancierilor".
GERMANIA, Cupa Germaniei, optimi de finala * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, care a invins cu 3-2 echipa a doua a lui Werder Bremen. Internationalul roman a fost schimbat in minutul 76 cu SERGIU RADU, care a debutat astfel oficial la Stuttgart, el fiind imprumutat in aceasta iarna de la VfL Wolfsburg.
SPANIA, Cupa Spaniei, sferturi de finala * Fara COSMIN CONTRA in lot, Getafe a pierdut, scor 1-2, partida de la Mallorca, dar s-a calificat in semifinale gratie victoriei cu 1-0 din prima mansa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.